Sobert lyxiga DESIGNSTUDION

Storgatan 13A i Höganäs

Välkommen hit!

Här skapar vi ditt finaste jag

GRATIS PARKERING PRECIS UTANFÖR

Vi skapar ditt finaste jag

Hair & Style

WOW Transformation

Designer

Jag är utbildad frisör och stylist, och har jobbat i många år med utseendeförändringar /att ta tillvara potentialen för att med hjälp av rätt form, färg och stil lyfta fram och förstärka det önskade resultatet. Att se ett resultat som blommar ut till sin fulla rätt tycker jag är oerhört roligt och stimulerande!

Jag är nu inne på min så kallad ”second career” då jag har sadlat om från att ha jobbat i ett par decennier som företagsutvecklare där jag hjälpt företag att bli större, smartare och expandera globalt. Jag sadlade om till designer/ person-transformatör för att jag ville jobba mer hands-on och närmare individen. Men mina två karriärer har dock det grundläggande gemensamma att båda handlar om att se möjligheterna, identifiera den unika potentialen och sedan praktiskt implementera.

Sobert lyxiga DESIGNSTUDION på Storgatan 13A i vackra Höganäs är från och med oktober 2019 min nya arena för att möta dig som kund där vi tillsammans skapar ditt finaste jag – baserat på dina drömmar och vilja, i kombination med min design och hantverksskicklighet.

I Designstudion kan du köpa stiliga presenter 4 The Look

Hos DESIGNSTUDION kan du köpa presenter till dig själv/ eller någon annan som står på din topplista.
Här hittar du såklart professionella hårvårdsprodukter, även i mini-format för resan, lyxiga scarves som förhöjer din look och plockar fram och förstärker dina färger, halsdukar i härlig meniorull för herr och dam, herrparfym från American Crew med en mycket manlig doft, hand- och fotkräm från LaCure och finaste accessoarerna till händer och hår.