Styling & Makeover

Fest & Bröllop

Frisyr & Skägg

Tjänster

Klippning

Hårbehandlingarna börjar alltid med en konsultation för att tillsammans hitta det som passar just dig och som du vill prova. Ibland innebär det en toppklippning, och ibland är det läge för en helt ny, fantastisk frisyr.

Vid tvätt ingår en lyxigt skön hårbottenmassage, för under din tid här ska du kunna koppla av och njuta. Du får en härlig stund. Och blir snyggare.

Välj mellan klippning LYX eller LIGHT.


Slingor

Slingar i olika tekniker (folie eller hätta), och vi väljer färg eller bleker dina slingor till liv & lyster.

Vi skapar ditt finaste jag.


Lockigt

Vi börjar med en konsultation och du väljer valfritt lockigt, vågigt, vågat, skruvat, svall eller struktur.

Välj mellan: 

  • catwalk curls
  • country waves
  • korkskruvar
  • smålockigt
  • gentlemanna-vågor
  • strukturbehandlande dynamik

Ögon

Självklart hjälper jag dig också med att få finaste formen och färgen på dina bryn och fransar. Plockar och färgar, både bryn och fransar.


Personlig styling

Jag hjälper dig att hitta den stil som passar just dig, baserat på dina färger, form, vilja och drömmar.

Ingår: Analys Form & Färg, och Rådgivning Individuell Stil. Jag lägger även en makeup med de för dig korrekta färgerna som lyfter fram det du vill förstärka.

Du kommer härifrån snyggare, med bättre självförtroende och livslyster!

Rekommenderar frisyr som optimerar din look utifrån din ansiktsform, färg och övriga aspekter.” efter ”Ingår: Analys Form & Färg, och Rådgivning Individuell Stil. Jag lägger även en makeup med de för dig korrekta färgerna som lyfter fram det du vill förstärka.

Färgning

Oavsett om du vill ha en diskret utväxtfärgning, färgning av hela håret eller konstnärligt flerfärgat i en trendig balayage, eller ombre (sombre/ bombre) så ser vi till att du får det du vill ha.

Du kan också få hjälp om du vill ha en så kallad ”hårräddning” (color correction) där ”we do what it takes” för att du ska få den eller de färger du egentligen vill ha.

Jag hjälper dig också om du vill ha en återgång till din naturliga hårfärg.


Skägg

Skäggskulptering, alltid efter ditt skäggs förutsättningar och vad som passar din ansiktsform.
Trendiga skägg, men också klassiskt och tidlöst, imponerande ”vikingaskägg” eller… You name it, I’ll fix it.
Målsättningen är skägg ”that makes a statement”.


Bröllopspaket

Det är ett ärofyllt uppdrag att få skapa din bröllopslook med en fantastisk frisyr och makeup. Du som brud kan välja mellan två olika alternativ – ”Bröllopspaket CLASSIC” eller ”Bröllopspaket LYX” i vilket du/ert sällskap får hela Designstudion för er själva under många timmar medans jag skapar din bröllopsfrisyr och lägger din makeup.

Jag iordningställer även gärna ditt sällskap, med lättare håruppsättning och makeup.


Festfin

Innan festen börjar, när du under ett par timmar förvandlas till festens stjärna med en elegant håruppsättning och härlig makeup. Påklädning i Designstudions lyxiga och spatiösa Styling Room om så önskas.


”Gör om mig” / Total makeover

Är det dags för nästa steg i karriären? Eller vill du få hjälp att designa ett nytt eller uppdaterat jag som tydligare visar vem du egentligen är? Under en härlig heldag skapar vi ditt finaste jag.

Ingår: Analys Form och Färg, och Rådgivning Individuell Stil med utprovning samt sammanställning att ta med hem. Jag lägger även en makeup med de för dig korrekta färgerna som lyfter fram det du vill förstärka. Och jag klipper och färgar den frisyr som optimerar din look utifrån din ansiktsform, färg och ambitioner.

Du kommer härifrån fylld av känslan att allt är möjligt och du kommer att stråla!

Frisyr & Skägg

Bröllops-/fest- frisyr & makeUp

Styling & Makeover